Book møterom

Book møterom

Lokaler til leie

Vi har nylig flyttet inn i flotte nye lokaler, bestående av kontorer, prosjektarena, møterom og flere sosiale soner. Vi ønsker å ta ansvar i kampen for sambruk, og i den forbindelse leier vi ut våre arealer til dere som trenger litt ekstra plass.

Vår anskaffelsesprosess for møbler har hatt fokus på to hovedområder: Ombruk og kostnad. Dette har medført at alle våre møbler har blitt brukt tidligere, men vi har gjennom omtrekking og foliering gitt møblene nytt liv. Samtidig er også noe av vårt elektroniske utstyr kjøpt bruk, uten at dette går på bekostning av funksjonalitet. Våre møterom og vår prosjektarena er utstyrt med plug&play-løsninger for skjerm og presentasjon, samtidig finnes det utstyr for videokonferanse på møterom.

Vi tilbyr bruk av enkle kjøkkenfasiliteter, med oppvaskmaskin og et kjølerom som er tilpasset bruk for større arrangementer. Vår eminente kaffemaskin serverer deg de herligste varme drikker, i tillegg til mer tradisjonell kaffetrakter som gir stort volum.

Bruken av våre lokaler trenger ikke nødvendigvis være relatert til bedrift. Alle lag, organisasjoner og foreninger oppfordres til å ta kontakt med oss for å disponere våre lokaler. Dette gjelder også for private arrangementer som eksempelvis dåp/navnefest eller konfirmasjoner.

Book møterom her:

Klikke på lenken for å se tilgjengelighet og booke ditt møterom: https://berekrafthub.loopbooking.no/new-booking/day

Dersom du ønsker å opprette bruker ta kontakt med oss på mail: post@berekrafthub.no

Våre rom

Prosjektarena Kleneggen

Kleneggen er oppkalt etter Molde kommunes høyeste fjell, og er hjertet i Molde Bærekrafthub. Kleneggen er vårt største rom, med kapasitet til å holde inntil 55 deltakere for kurs, møter, foredrag eller selskap. Kleneggen er utstyrt med inntil 3 større skjermer. Det store arealet kombinert med antallet bord og stoler, gir oss stor fleksibilitet for oppsett av rommet. Vi kan tilby løsninger som hestesko, styrebord, kino, klasserom eller flere stasjoner for gruppearbeid. Ettersom alle vegger er behandlet med tavlemaling kan veggene brukes til å ta notater ved undervisning, eller idémyldringer. Vår MeetingOwl kan legges til i bookingen, dersom det er ønskelig.

Dersom det skulle være behov for break-out rooms, har vi flere soner der man kan bryte ut for å holde eller følge andre møter.

Møterom Kongen

Kongen er et av de klassiske fjellturene i Romsdalen, og en velkjent kjennemerke i Molde Panorama. Kongen har derfor gitt navn til vårt møterom med fast styrebord. Dette møterommet er innredet med flotte gjenbrukte møbler, med plass til inntil 8 personer. Dette rommet er perfekt for møter av mer formell art. Her gir vi tilgang til en stor vegghengt skjerm, klient for videokonferanse og mulighet for trådløs tilkobling. Dette er vårt mest populære møterom, og brukes jevnt på daglig basis.

Møterom Dronninga

Som i Molde Panorama finner man Dronninga rett ved Kongen. Vegg i vegg med vårt styrerom stiller vi Dronninga klar til disposisjon. Dette rommet er som fjellene - noe mindre. Dette rommet er til daglig rigget til for bruk av 4 personer, men det er problemfritt å øke dette antallet til 6 møtedeltakere. Dette rommet inneholder skjerm og enkel tilkobling til denne. Vår MeetingOwl kan legges til bookingen, dersom det er ønskelig.

Større arrangementer

Med over 300 m2 areal, er Molde Bærekrafthub et stort og fleksibelt samlingssted. Dersom du og din bedrift ønsker godt med albuerom, kan hele underetasjen bookes etter avtale. Det er mulig å leie Molde Bærekrafthub som selskapslokale, også på kveldstid.

Ta kontakt for priser og tilgjengelighet.

Servering

Dersom dere ønsker noen form for servering må dette avtales under booking. All form for servering må bestilles gjennom Molde Bærekrafthub.

Vi tilbyr:

  • Kaffe, te og varm sjokolade
  • Enkel servering (frukt, nøtter og sjokolade)
  • Mineralvann
  • Kald lunsj
  • Varm lunsj
  • Annet etter avtale.

Alle allergener må meldes inn i forkant.

Tilleggstjenester

Mot en lav timesats kan ansatte i Molde Bærekrafthub bidra for at møtet ditt skal gå så smidig og enkelt som mulig. Vi stiller oss til disposisjon for å bistå i forkant, under og etter ditt arrangement. Dette inkluderer opprigg etter spesielle behov, rydding eller etterfylling, samt opprydding og vask.