Personvern og informasjonskapsler

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan Molde Bærekrafthub samler inn og benytter informasjon om våre brukere, og hvordan vi beskytter brukernes personvern.

Personvernerklæring

Vi respekterer din rett til personvern, og all behandling av personopplysninger skjer i henhold til norsk personvernlovgivning. Vi behandler også personopplysninger for å kunne gi deg tilbud, anbefalinger og innhold tilpasset ditt bruksmønster, til analyse for å forstå markedstrendene og for å begrense misbruk av tjenestene. Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Som eksempel kan nevnes navn, adresse, telefonnummer, IP-adresse og e-postadresse.

Formålet med behandling av personopplysninger

Vårt formål med innhenting av personopplysninger er å behandle deg som kunde, samarbeidspartner, eller interessent. Vi trenger disse opplysningene for å holde kontakt, identifisere ditt behov, sette opp møter og lage eventuelle tilbud.

Vi vil aldri bruke personopplysninger til andre formål enn det som opprinnelig var intensjonen.

Hvordan vi innhenter personopplysninger

Vi kan for eksempel innhente opplysninger som navn, telefonnummer og e-postadresse gjennom eventuelle skjemaer på nettstedet vårt eller ved direkte kontakt. Dette er opplysninger du frivillig gir oss, og ikke noe vi innhenter uten at det foreligger en interesse fra deg. Disse opplysningene blir registrert og trygt lagret hos oss.

Hvem som har tilgang til dataene

Det er kun vi i Molde Bærekrafthub som har tilgang til personopplysningene. Vi selger aldri informasjonen videre til en tredjepart.

Hvor lenge lagrer vi data?

Dersom du har en relasjon til oss, lagrer vi personopplysningene dine så lenge relasjonen varer. Etter endt relasjon beholder vi kun nødvendige opplysninger dersom vi anser det som nødvendig. Ser vi at vi kan ha en genuin samarbeidsinteresse ved en senere anledning, beholder vi dine opplysninger også etter avsluttet relasjon.

Din rett til innsyn, retting og sletting

Du har rett til innsyn i de opplysningene vi har lagret om deg, hva de brukes til, hvem som har tilgang til dem, hvor lenge de blir lagret, og hvor dataene er hentet fra. Du har rett til å be om endring av dine opplysninger.

Du har også rett til å kreve sletting av personopplysninger du mener er unødvendige. Du har også rett til å trekke tilbake ditt samtykke dersom et samtykke var utgangspunktet for vår lagring av dataene.

Kontakt oss på post@berekrafthub.no om noe er uklart, eller om du lurer på hvilke opplysninger vi har om deg.

SSL og TLS-kryptering

Av sikkerhetsmessige grunner og for å beskytte overføring av sensitive data fra deg som bruker til våre servere bruker nettstedet SSL eller TLS-kryptering. Det betyr at ingen data som sendes via nettstedet er lesbar for andre. Du kan identifisere at forbindelsen er kryptert ved at adresselinjen starter med https:// og at hengelåsen vises (avhengig av nettleser).

Bruk av informasjonskapsler

Hva er en informasjonskapsel?

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på din enhet. Nettstedet den kom fra, bruker informasjonskapselen til å kjenne deg igjen og se hva du gjør mens du besøker nettstedet. Det er også vanlig å lagre valg og innstillinger du har gjort på nettstedet, i en informasjonskapsel.

Nettstedets bruk av informasjonskapsler

For at nettstedet vårt skal fungere optimalt, bruker Molde Bærekrafthub informasjonskapsler til å analysere det generelle brukermønsteret på www.berekrafthub.no. Disse opplysningene er helt anonymisert og blir brukt til statistikk og analyse av nettstedet, bedring av brukeropplevelsen, samt annonsering.

Informasjonskapsler er nødvendige for å få nettstedet til å fungere. Informasjonskapsler hjelper oss dessuten til å få overblikk over ditt besøk på nettstedet, slik at vi løpende kan optimalisere og tilpasse nettstedet etter dine behov og interesser. Informasjonskapsler husker for eksempel hva du har lagt i en eventuell handlekurv, om du tidligere har besøkt siden, om du er logget inn, samt hvilket språk og hvilken valuta du vil ha vist på nettstedet. Vi kan også bruke informasjonskapsler til å tilpasse annonser til deg på andre nettsteder. Overordnet benyttes informasjonskapsler som en del av vår løsning for å vise deg innhold som er så relevant som mulig.

Slik avviser eller sletter du informasjonskapslene dine

Ønsker du ikke at informasjonskapsler lagres, kan du følge rettledningene her for å slå dem av i nettleseren din:
https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/