Vil du bli vår nye sjef?
.
-

Vil du bli vår nye sjef?

Bli med på en spennende oppstartsreise med Molde Bærekrafthub! Vi har et klart mål om å bidra til en mer bærekraftig utvikling av bygg- og eiendomsbransjen. Dette ved hjelp av vårt egenutviklede digitale verktøy, og gjennom vår møteplass for innovasjon og kunnskapsutvikling.

Hva søker vi etter?

Som daglig leder skal du være en pådriver og tilrettelegger for å utvikle en bærekraftig eiendomsforvaltning i grensesnittet mellom privat og offentlig sektor. Det er helt essensielt at du er rasjonell og har god forretningsforståelse. Det er viktig at du har leder- eller prosjektledererfaring ettersom du skal lede og utvikle oss i tråd med vedtatte strategier og mål. Vi søker en fremoverlent leder som kan bidra til en kommersiell utvikling av Molde Bærekrafthub. Vi trenger en leder som sammen med oss forstår og balanserer de ulike behovene og perspektivene til våre interessenter.

Din utdanning er viktig, men ditt engasjement og lidenskap for å gjøre bygg- og eiendomsbransjen grønnere er viktigere. Stillingen innebærer personalansvar og ekstern kontakt, så evnen til å bygge sterke relasjoner og kommunisere effektivt er viktig.

Synes du dette høres spennende ut? Da oppfordrer vi deg til å sende en søknad!

Ved spørsmål kan du ta kontakt med rekrutteringskonsulentene i Assessit. Alle henvendelser til Assessit behandles konfidensielt:

Kontaktpersoner

Kontaktperson: Gunn Elin Trettsveen

Stillingstittel: Senior Associate

Telefon: 454 55 043

Kontaktperson: Per Kristian Øwre

Stillingstittel: Partner/Regionleder Trondheim

Telefon: 913 75 565

For mer informasjon

For mer informasjon om stillingsutlysningen, klikk her for å se se annonse fra Finn.no.

For mer informasjon om Molde Bærekrafthub, klikk her for å lese på vår nettside.