Åpning av Molde Bærekrafthub
21
.
09
-
2023
10:00
Molde Bærekrafthub | Julsundvegen 47A, 6412 Molde

Åpning av Molde Bærekrafthub

Ventetiden er over

Molde Bærekrafthub har gleden av å invitere dere alle til vår innvielse av nye lokaler! Dette vil bli det første arrangementet i regionens møteplass for bygg- og eiendomsbransjen - og du er hjertelig velkommen!

Molde Bærekrafthub

Det er flere som lurer på hva Molde Bærekrafthub er - og hva vi jobber med. Ettersom vi nå endelig har fått nøkkelen til våre lokaler, og en arena der vi kan presentere oss skikkelig! Den første delen av arrangementet har som formål å svare på spørsmål om oss, og tydeliggjøre vår rolle i bygg- og eiendomsbransjen. Avtroppende ordfører Torgeir Dahl setter rammen for åpningen, før vår styreleder Hege-Beate Skjølberg og vår daglige leder Bjørn Olav Ellingsen legger frem arbeidet som er gjort, og arbeidet som skal gjøres.

Fullspekket program

Videre inviterer vi alle til spennende og lærerike miniforedrag - som vil gjøre deg klokere innenfor temaene bærekraftige bygninger og FDVU.

Bærekraftige bygninger

Håkon Lutdal er første innleder. Ved siden av å være en kløpper på scenen, jobber Håkon som leder for salg- og næringssegmentet ved EiendomsMegler1 Midt-Norge. Han deler med entusiasme og glede sine syn på hvorfor bærekraft blir en av de viktigste premissgiverne for eiendomssektoren fremover.

Per Eirik Silseth vil ta over stafettpinnen, og kanskje konkretisere noe av hva bærekraft i bygninger betyr. Per Eirik har gjennom sin stilling som regiondirektør i HRP jobbet med prosjektet Hamnegata 35-39. Dette prosjektet er Moldes første BREEAM In-Use-bygg, og vi får høre om prosessen, valgene underveis og ikke minst - hvordan man kan bli bærekraftig.

FDVU

Vi er så heldige å få besøk av Gunnar Slinning Østad. Gunnar er i våre øyne blant landets råeste innenfor FDVU, samtidig som han er fagansvarlig for byggeprogram og FDVU-utvikling i Bærum kommune, og har over ti års fartstid i Standard Norge. Gunnar skal snakke om klassifikasjon, identifikasjon og dokumentasjon - FDVU i byggets eller byggevarens levetid. FDVU er komplekst, men er det like komplekst om man følger standard?

Autility hevder de tilbyr en del av løsningen - og for å presentere den kommer Sebastian Videhult. Sebastian er COO og founder av Autility. Autility har som mål å gjøre informasjon lett tilgjengelig og handlingsdyktig, og skape en effektiv, bærekraftig og automatisk eiendomsforvaltning. Vi får høre om løsningen til autility, og bli inspirerte til å ta steget inn i digitalisering.

Vi ønsker velkommen

Ta med deg en kollega eller tre - og lær om Molde Bærekrafthub, bærekraftige bygninger og effektivisering av eiendomsforvaltning. Vi stiller med lunsj og kake. Vel møtt!